Últimes Notícies

// Posted by :Marc Retamero Castelló // On :dissabte, 19 de gener del 2013

El Força Lleida Club Esportiu ha tombat el Planasa Navarra per un indiscutible 90-61. Els nois de Joaquín Prado han ofert un recital de joc als seus aficionats i no han tingut compassió d'un rival inoperant en ambdós costats de la pista. Dani Rodríguez i Sergi Pino han brillat en el conjunt local, mentre Ondrej Starosta ha estat massa sol a les files visitants.

Dani Rodríguez ha signat una actuació brillant (Foto: Laila Elka)
Ondrej Starosta, l'MVP de la competició, inaugurava la contesa penjant-se del cèrcol. Sergi Pino, però, responia ràpidament i donava pas a un intercanvi de cistelles en què lluïa especialment l'aler-pivot Dominic Calegari (8-8). Les defenses s'estaven imposant als atacs, però la rauxa de Pino embogia el matx i el gran beneficiat era el Força Lleida (14-8). Oriola, tot cor, lluitava de tu a tu amb Starosta i establia el 18-10 amb quatre punts consecutius. Iñaki Narros saltava a la pista disposat a liderar la remuntada navarresa i semblava poder aconseguir-ho amb cinc punts seguits, encara que va acabar diluint-se amb el pas dels minuts. Al final del primer assalt, 22-15 després d'una darrera cistella de Dani Rodríguez.

Miquel Feliu començava el segon quart amb un triple. Els problemes creixien per a un Planasa Navarra que veia el cèrcol quadrat i al seu tècnic, Ángel Jareño, no li quedava altra opció que aturar el partit (29-17). Greg Mangano, l'últim fitxatge del Força Lleida, va participar en aquests minuts i va deixar detalls de la seva qualitat ofensiva. Quatre punts seus van atorgar màxims avantatges als catalans que, amb un triple de Sergi Pino, van posar encara més distància al lluminós (41-26). El conjunt verd estava incòmode sobre el parquet del Barris Nord, erràtic i dispers en la dinàmica de joc plantejada per Joaquín Prado. El súmmum per als de Pamplona va ser una rigorosa falta sobre Dani Rodríguez amb el rellotge a zero, que el base no va desaprofitar per establir un clar 43-26 al descans.

Dani Rodríguez va començar la segona meitat com va acabar la primera, anotant. En aquesta ocasió, un triple que donava una renda de vint punts als seus (46-26). Calegari es va sumar a la festa amb un altre encert des del perímetre i, amb tot just un minut de joc transcorregut, un resignat Jareño es veia obligat a gastar un nou temps mort. Els navarresos van amenaçar amb reaccionar gràcies a un 2+1 de Bonhome i l'habitual aportació de Starosta, productiu sota els cèrcols però desesperant en la línia de personal (0/7). Va ser un miratge. Dominic Calegari va castigar els forans amb un altre triple i Simeón es va contagiar de l'encert exterior anotant-ne un més. Al Força Lleida li entrava tot, en part gràcies a la feble defensa dels navarresos, i al Planasa res. El cúmul de desgràcies per als visitants va arribar amb la lesió de Joaquín Bonhome, intentant impedir una cistella fàcil de James Johnson (70-43). Pitjor impossible.

El Força Lleida estrenava l'últim parcial amb un enorme avantatge (73-43), però no va deixar que el seu rival el retallés significativament. Dani Rodríguez, excels en la direcció i en el tir, oferia un clínic de bàsquet al públic que s'havia reunit al Barris Nord. Bandoumel hi afegia espectacle amb les seves esmaixades i taps "marca de la casa" i Sergi Pino provocava l'onada al pavelló amb dos triplassos gairebé consecutius (83-54). Juampi Sutina va arrodonir una gran actuació dels lleidatans en el tir exterior (85-54) i els júniors Rubín De Celis i Jaume Vallés van poder participar amb el primer equip més d'un minut de joc. El visitant Anton Savitzki va tancar el partit amb un triple tan llunyà com estèril (90-61). Amb aquest resultat, els deixebles de Joaquín Prado es consoliden a les posicions de play-off i aconsegueixen un average molt favorable davant un rival directe (a l'anada s'havien imposat els navarresos per 78-73).

FORÇA LLEIDA CLUB ESPORTIU: Johnson (6), Simeón (8), Pino (17), Oriola (8), Calegari (12) -cinco inicial- Sutina (3), Bandoumel (2), Rubín De Celis (0), Rodríguez (20), Mangano (6), Vallés (0), Feliu (8).

PLANASA NAVARRA: Soares (2), Bonhome (4), Volkus (7), Sanz (4), Starosta (18) -cinco inicial- Cabanas (10), Kasse (0), Frutos (0), Savitski (3), Narros (5), Douglass (8).

Parcials: 22-15, 21-11, 30-17, 17-18.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © BASQUET //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //