Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dissabte, 12 de gener del 2013

Les jugadores d’Andreu Bou van decantar el partit amb un gran parcial al final del tercer quart. Les lleidatanes prenen aire i es situen setenes a la classificació de la Lliga Femenina 
Imatge d'un temps mort del conjunt lleidatà dirigit per Andreu Bou 
El Cadí ICG Software va començar ahir la segona volta de la competició guanyat al Gran Canaria 2014 per 78-67, en la dotzena jornada de la Lliga Femenina. El partit era molt important pels dos equips, que es troben a la part mitjana de la taula. Els dos primers quarts van ser molt igualtats i es va arribar al descans amb un resultat de 33-34. El tercer quart, però, les lleidatanes es van mostrar intractables als últims minuts i van obrir una distància que va ser definitiva per aconseguir la cinquena victòria de la temporada. Parham va ser la millor de les jugadores d’Andreu Bou amb 19 punts

El partit es va obrir amb dos cistelles des de la línia de tir lliure de Cristina García (2-0). L’anotació es van anar succeint als primers 5 minuts. Després d’aquesta estona, les visitants van endossar un parcial de 0-9 i van marxar en el marcador (9-16). El conjunt lleidatà es va recuperar ràpidament i dos tirs lliures de De Kleijn van tancar el primer període amb un marcador de 16-19. 

En el segon quart, les noies d’Andreu Bou es van posar a un punt, i un triple de Parham va capgirar l’electrònic (25-23). La igualtat va tornar a regnar al Palau Municipal d’Esports de la Seu i el partit va arribar al descans 33-34. 

El tercer quart va marca l’esdevenir del matx. Les locals van començar amb un parcial de 6-0 (39-34), però les visitants, amb una cistella de Ble i un triple de Ndour responien amb força (41-42). A menys de 3 minuts per finalitzar el tercer assalt, el marcador reflectia un intens 50-48. A partir d’aquest moment, l’encert ofensiu de Covington, De Kleijn i Parham i unes bones accions defensives seguides van fer mal al Gran Canaria amb un parcial de 10-0 (60-48). 

L’inici de l’últim quart va ser una prolongació de l’anterior, ja que el Cadí va augmentar el parcial fins el 66-48. Amb aquets 18 punts d’avantatge, les locals van jugar més relaxades, evitant qualsevol intent de reacció de les canàries, i van administrar el marcador fins al definitiu 78-67. 

Victòria molt important del conjunt lleidatà, que ascendeix una posició a la classificació i es queda setè amb cinc victòries i sis derrotes. Dissabte vinent les jugadores d’Andreu Bou viatjaran a Lleó per enfrontar-se al Club Baloncesto Bembirre, cuer de la Lliga.

Fitxa Técnica:

CADÍ ICG-SOFTWARE (78): Cristina García (11), Orabcova (8), Covington (14), Parham (19), Traoré (12) -cinc inicial- Bartonova (2), De Kleijn (8), Bahí i Sabine (4). 

GRAN CANARIA 2014 (67): Rebeca Navarro (2), Yurena Díaz (5), Maria Mongomo (5), Ndoye (2), Ndour (18) –cinc inicial- Leticia Romero (13), Ble (16) i Celia Tineo (6). 

PARCIALS: 16-19 / 17-15 / 27-14 / 18-19. 

ÀRBITRES: Enrique Miguel López Herrada i German Francisco Morales Ruiz. 

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la dotzena jornada de la Lliga Femenina disputat al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell amb 400 espectadors.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © BASQUET //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //