Últimes Notícies

// Posted by :Marc Retamero Castelló // On :dissabte, 9 de març del 2013

El Força Lleida Club Esportiu ha endossat al KNET una derrota sense pal·liatius (90-71), en un partit en què els de Joaquín Prado sempre han dut la batuta. Fidel als seus senyals d'identitat, el conjunt lleidatà ha ofert un recital de joc als seus aficionats davant un rival que ha acabat patint per conservar un average molt favorable del partit d'anada (+22). El millor del matx ha estat Pierre Oriola, incansable com sempre, que es postula com a MVP de la jornada.

Dani Rodríguez busca el Pick&Roll amb Mangano (Foto: J. Enjuanes/Giné)
Dani Rodríguez estrenava el marcador amb un triple a la primera possessió del partit. Serien els primers punts dels molts que es registrarien en uns primers compassos en què tots dos equips, tot i la transcendència del resultat, es mostraven molt encertats. L'equip local semblava portar el comandament del partit, però un triplàs de Galarreta donava el primer avantatge als de La Rioja (8-9). Per poc temps, ja que els de casa reaccionaven de la mà del seu capità, un Miki Feliu que establia el 15-11 amb un triple. La perseverança sota els cèrcols de Serna i Uriz els permetia forçar dos 2+1 després de capturar un parell de rebots ofensius i mantenir ajustada la contesa. Fins i tot posar-se de nou per davant amb un triple del letó Mareks Mejeris (19-21). Tanmateix, l'habitual pressió a tota la pista del Força Lleida era efectiva i els de Prado recuperaven moltes pilotes que no desaprofitaven gràcies al talent ofensiu de Sergi Pino. Els tirs lliures ajudaven el KNET a arribar al segon assalt enganxat als catalans (26-24).

Sergi Pino, tot un malson pels visitants, continuava el seu show en els primers instants del segon quart i Jesús Sala sol·licitava un temps mort per intentar frenar-lo (32-26). El Força Lleida es trobava molt còmode i, magistralment dirigit per Dani Rodríguez, oferia espectacle als seus aficionats. Un contraatac molt ben definit per Feliu i un triple de Rodríguez incrementava l'avantatge local fins als deu punts i propiciava un nou temps mort de Sala (39-29). Aquest seria més efectiu que l'anterior, ja que els logronyesos reaccionarien de la mà de David Mesa i Mareks Mejeris. Una cistella a anella passada d'aquest últim portava Joaquín Prado a aturar el partit a falta d'un minut per arribar al descans (43-37). Un triple de Galarreta i una cistella de Dani Rodríguez tancaven una primera meitat plena de punts i emoció (45-40). Cal destacar, a més, el debut de Javi Mesa amb la samarreta del Clavijo.

El KNET tornava dels vestidors disposat a posar la por al cos dels lleidatans i ho aconseguia gràcies als punts interiors de Deividas Busma (49-48). O això semblava, perquè els homes de negre no van inquietar-se i van respondre amb un parcial de 7-0, segellat per un triple de Calegari (56-48). Joan Tomàs retallava distàncies des del perímetre, però dos tirs lliures anotats per Bandoumel atorgaven al Força Lleida el seu màxim avantatge acte seguit. Finalitzava el tercer període amb un resultat de 66-57.

Greg Mangano, que ha signat un gran últim quart, trencava la defensa del Clavijo amb un triple (69-59). Mikel Uriz forçava la quarta falta personal de Simeón amb molt partit encara per davant, però els de Lleida van trepitjar l'accelerador esborrant de la pista als visitants. Triples de Feliu i Rodríguez decantaven la balança (75-62), Sergi Pino anotava cistelles "marca de la casa" i Oriola i Mangano superaven amb facilitat als seus defensors. Tot plegat, propiciava que el que semblava un objectiu inassumible per als de casa, remuntar l'average (95-73 en l'anada), s'hagués convertit en una fita assolible. Un 2+1 de Mangano deixava la proesa a només tres punts, encara que Galarreta asserenava els ànims del seu equip amb un triple a un minut del final (87-69). El Lleida, lluny de conformar-se amb un triomf ja de per si excel·lent, va seguir lluitant per emportar-se l'average particular amb els de La Rioja. Dos tirs lliures d'Uriz i el darrer triple errat per Calegari ho van impedir (90-71).

FORÇA LLEIDA CLUB ESPORTIU: Johnson (0), Rodríguez (18), Mangano (13), Calegari (8), Feliu (16) -cinc inicial- Sutina (0), Bandoumel (2), Simeón (1), Pino ( 15), Oriola (17).

KNET: Mejeris (16), David Mesa (9), Galarreta (19), Serna (2), Uriz (13) -cinc inicial- Arévalo (0), Tomàs (3), Herrero (0), Javi Mesa (0 ), Suárez (0), Guirao (1), Busma (8).

Parcials: 26-24, 19-16, 21-17, 24-14.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © BASQUET //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //